Bli med på tur til bilmesse i Bologna i oktober!

Bli med på tur til bilmesse i Bologna i oktober!

Publisert av Torfinn Torp den 10.07.24.

Norsk Fiat Register - studietur og bilmesse i Bologna
24. – 28. oktober 2024


Norsk Fiat Register gjentar suksessen fra i fjor og inviterer nok en gang til Bologna og Moto d Epoca Bologna. Fjorårets tur ble en stor suksess. I tillegg til å besøke bilmessen, så skal vi også gjøre oss bedre kjent med byen Bologna, som også er kåret til matby nummer 1 i Italia. Det blir tid til å utforske byen på egenhånd. Vi bor utrolig sentralt i det historiske sentrum i byen med gangavstand til det meste av severdigheter. Reiseleder vil være Bjørn Andreassen fra Norsk Fiat Register. Vi har meget begrenset antall plasser, så vær rask med påmeldingen.

Torsdag 24. oktober 2024
Avreise fra Gardermoen kl. 0725 via München (flybytte) og med ankomst Bologna flyplass kl. 1240. Her blir vi hentet i buss og kjørt til vårt bosted i det historiske sentrum av Bologna. Under oppholdet i Bologna, skal vi bo på Hotel Mercure. Ettermiddagen fri til egen disposisjon. Vi samles igjen om kvelden til felles velkomstmiddag på en av byen gode og populære restauranter.
Middag inkludert.

Fredag 25. oktober 2024
Etter en god frokost, blir vi hentet av buss og kjørt til messen. Her blir vi værende hele dagen og det er opp til hver enkelt deltaker når de ønsker å returnere til hotellet. Det er ingen transport tilbake til hotellet, hver enkelt ordner seg selv. Det legges opp til en frivillig felles middag for gruppen.
Inngangsbilletter til messen er inkludert.
Frokost inkludert.

Lørdag 26. oktober 2024
Dagen er fri til egen disposisjon, men det er helt sikkert noen som ønsker å vende tilbake til messen og utstillingen. Vi er behjelpelig med billetter til messen.Bologna er en fantastisk by å bare vandre rundt og oppleve atmosfæren og ikke minst nye det gode liv på en fortausrestaurant eller et hyggelig måltid på en av byens gode lunsjrestauranter. Gruppen samles igjen på 
kvelden for felles middag på en av byens gode restauranter.
Frokost og middag inkludert.

Søndag 27. oktober 2024
Etter frokost blir det litt tid på egenhånd. Ved lunsjtid blir vi hentet av en buss og kjørt til en nærliggende vingård for omvisning og ikke minst en god og lunsj. Tilbake til hotellet ut på ettermiddagen etter en fin tur på landet. Kvelden fri til egen disposisjon, men for de som har lyst, inviterer reiseleder deltakerne med ut på et hyggelig sted.
Frokost og utflukt til vingård med omvisning og lunsj inkludert.

Mandag 28. oktober 2024
Etter en god og lang frokost er det klart for avreise til flyplassen. Lufthansa har avgang kl. 1240 fra Bologna via München (flybytte og videre til Oslo Gardermoen med ankomst kl. 1755.

Pris per person kr 14 500 som inkluderer:

  • Flyreise Oslo-Bologna tur og retur med Lufthansa
  • All transport under oppholdet som beskrevet i dagsprogrammet
  • Overnatting i delt dobbeltrom på Hotel Mercure Bologna
  • 4 frokost, 1 lunsj og 2 middager inkludert
  • Besøk på vingård med omvisning og lunsj inkludert
  • Norsk reiseleder vil være Bjørn Andreassen fra Norsk Fiat Register
  • Tillegg for enkeltrom kr 3 950

Påmelding på turen skjer direkte til Reiseakademiet på mail: wiggo@reiseakademiet.no eller via telefon 69334400 /90557160.
Se gjerne våre nettsider www.reiseakademiet.no.

Spørsmål om turen kan også rettes til reiseleder Bjørn Andreassen på telefon 90728968.