NVK Varna : Baneløp for veteranbiler 29. mai 2021

NVK Varna : Baneløp for veteranbiler 29. mai 2021

12.04.21 17:25 av Torfinn Torp

Som i forfjor blir årets Varna-race arrangert på KNA Varna kartingbane i Våler i Østfold. Årets dato er lørdag 29. mai. KNA Varna er en moderne kartingbane på 1030 meter med banebredde 6 - 8 meter. Her har vi tilgang til et komplett motorsportanlegg med alt utstyr på plass. Løpet kjøres under Norges Bilsportforbunds "Veteranbilreglement", og er åpen for biler bygget til og med 31.12.1969. Største antall deltakere : 36.

Les mer
Årsmøtet i NFR for 2021 avholdes digitalt

Årsmøtet i NFR for 2021 avholdes digitalt

24.03.21 19:55 av Torfinn Torp

På grunn av Covid 19-situasjonen og gjeldende smittevernregler blir det ikke mulig å avholde årsmøtet for 2021 på vanlig måte. Styret har derfor kommet til at årsmøtet avholdes digitalt via Teams. Tidspunkt som angitt tidligere: Torsdag 8. april, kl. 19.00 Det er viktig at årsmøtet blir gjennomført slik at vi får godkjent årsberetning, regnskap og budsjett, og behandlet kontingent, innkomne forslag og øvrige punkter som tidligere angitt på dagsorden.

Les mer
Medlemskontingent for 2021

Medlemskontingent for 2021

13.04.21 20:53 av Torfinn Torp

Medlemskontingenten for 2021 er nå sendt ut. Flesteparten av medlemmene får denne pr post også denne gangen, men de som har registret e-post adressen hos oss vill få fakturaen på sin e-post adresse, så følg med i innboksen din. De som ikke har registrert sin epostadresse i klubben, bes snarest sende denne til nfr@hotmail.no Vi har tidligere hatt skyhøye kostnader i forbindelse med at mange medlemmer ikke betaler innen fristen. Klubben har nå et ekstraordinært kostnadsfokus, og vil redusere purringer til et minimum. Terskelen er lav for å bli midlertidig utmeldt inntil kontingent er betalt. Vi oppfordrer alle til å bruke KID-nr, og IBAN for innbetalinger fra utlandet. Mangel på bruk av kid-nr eller IBAN risikerer å ikke bli registrert i vårt medlemsregister. Eventuelle gebyrer betales av medlemmet selv. Avkortede kontingentinnbetalinger vil ikke bli godtatt. Alle medlemmer skal ha tilgang til å logge seg på Styreweb via Gnist. Dette betinger at man har registrert sin epostadresse. Invitasjon til å laste ned appen, med instruksjonsvideo, er sendt. Etter hvert som epostadresser sendes klubben, vil invitasjon til nedlasting av Gnist bli sendt på epost til de som ikke allerede har den.

Les mer

Kategorier