Bli med NFR på studietur til Torino 20. - 23. okt.

Bli med NFR på studietur til Torino 20. - 23. okt.

16.08.22 15:03 av Torfinn Torp

Norsk Fiat Register, i samarbeid med Reiseakademiet i Fredrikstad, har gleden av å invitere sine medlemmer på en studietur til Torino. Reiseleder vil være Bjørn Andreassen, leder av NFR. Vi jobber i disse dager med et besøk på selve Fiat fabrikken i Torino, men det blir også god tid til andre aktiviteter og tid på egenhånd til å utforske Torino. Torino er i dag «hovedstaden» i vinregionen Piemonte. og under romertiden, for over 2000 år siden, var den en viktig by for romerne mot fiender som kom fra nord. I 1861 ble Torino Italias første hovedstad under, men i 1865 overtok Firenze og fra 1870 har det vært Roma som er hovedstad. Vi legger opp til en tur hvor vi selvfølgelig skal bli mer kjent med Fiat, Torino og bilmuseene, men vi skal også nye det gode liv i form av god italiensk mat og drikke.

Les mer
Italiensk dag 6. august 22

Italiensk dag 6. august 22

16.06.22 08:32 av Torfinn Torp

Etter et par magre år med Corona satser Norsk Maserati Klubb igjen for fullt og har gleden av i samarbeid med de andre italienske bilklubbene å invitere til en festdag på Vålerbanen lørdag 6. august. Blant det du kan oppleve og benytte deg av er: Utstilling av italienske biler, se og høre bil på bane og ikke minst mulighet for guidet kjøre-trening på banen med erfaren sjåfør eller helt på egen hånd. Deres egne løpsserie Corsa Italiana stiller også opp. Sist men ikke minst så vil det bli av avduking av den helt nye Alfa Romeo Tonale og Maserati Grecale. Ler mer her om tidsskjema, praktisk info osv.

Les mer
Italiensk vårslipp hos Autovia 22

Italiensk vårslipp hos Autovia 22

05.05.22 16:40 av Torfinn Torp

Nå skal det igjen sparkes i italienske dekk! Endelig begynner verden å bli mer normal og svært etterlengtet kan Autovia sammen med klubbene igjen invitere til det tradisjonsrike vårslippet. Igjen kan vi beundre hverandres biler og mimre over gode historier sammen. Har du noen gode jugehistorier er det så lenge siden noen har hørt dem nå, at du gjerne kan dra dem en gang til 🙂 Har du ikke italiensk bil? Ta med deg den italienske tohjulingen din!

Les mer
Årsmøte 2022

Årsmøte 2022

14.12.21 19:48 av Torfinn Torp

Det innkalles til årsmøte 15. februar 2022 i Autovia sine lokaler på Rud. Innkomne forslag må være styret i hende senest 8 dager før årsmøtet, dvs. senest 7. februar 2022. Det tas forbehold om fysisk fremmøte pga. koronasituasjonen.

Les mer
Årsmøtet i NFR for 2021 avholdes digitalt

Årsmøtet i NFR for 2021 avholdes digitalt

24.03.21 19:55 av Torfinn Torp

På grunn av Covid 19-situasjonen og gjeldende smittevernregler blir det ikke mulig å avholde årsmøtet for 2021 på vanlig måte. Styret har derfor kommet til at årsmøtet avholdes digitalt via Teams. Tidspunkt som angitt tidligere: Torsdag 8. april, kl. 19.00 Det er viktig at årsmøtet blir gjennomført slik at vi får godkjent årsberetning, regnskap og budsjett, og behandlet kontingent, innkomne forslag og øvrige punkter som tidligere angitt på dagsorden.

Les mer

Kategorier