Bli med NFR på studietur til Torino 20. - 23. okt.

Bli med NFR på studietur til Torino 20. - 23. okt.

Publisert av Torfinn Torp den 16.08.22. Oppdatert 14.09.22.

Norsk Fiat Register, i samarbeid med Reiseakademiet i Fredrikstad, har gleden av å invitere sine medlemmer på en studietur til Torino. Reiseleder vil være Bjørn Andreassen, leder av NFR. Vi jobber i disse dager med et besøk på selve Fiat fabrikken i Torino, men det blir også god tid til andre aktiviteter og tid på egenhånd til å utforske Torino. 

Torino er i dag «hovedstaden» i vinregionen Piemonte.  og under romertiden, for over 2000 år siden, var den en viktig by for romerne mot fiender som kom fra nord. I 1861 ble Torino Italias første hovedstad under, men i 1865 overtok Firenze og fra 1870 har det vært Roma som er hovedstad. 

Vi legger opp til en tur hvor vi selvfølgelig skal bli mer kjent med Fiat, Torino og bilmuseene, men vi skal også nye det gode liv i form av god italiensk mat og drikke. 

Torsdag 20. oktober 2022

Avreise med SAS fra Gardermoen kl. 0820 direkte til Malpensa flyplassen utenfor Milano med ankomst kl. 1100. Vi kjører i egen buss fra Milano til Torino med stopp underveis for en god italiensk lunsj. Vi ankommer Torino og vårt bosted ut på sen lunsjtid. Under vårt opphold skal vi bo på Hotel Lingotto, hvor Fiat hadde sin testbane på taket. Litt tid på egenhånd før vi møtes for felles velkomstmiddag på hotellet. Middag inkludert,

Fredag 21. oktober 2022

Etter frokost er vi på vei til Fiat fabrikken for omvisning. Vi håper og tror at vi får til et slikt besøk. Alle som melder seg på turen, vil umiddelbart få beskjed når besøket er bekreftet. Vi besøker også i dag Det nasjonale bilmuseet i Torino som i seg selv er en fantastisk opplevelse. I det historiske sentrum av Torino finner vi også et fint FIAT MuseumVi setter av store deler av dagen til dette besøket. Mer info kommer om vårt besøk på fabrikken. Kvelden fri til egen disposisjon, men reiseleder legger opp til en felles middag, for egen regning, for de som ønsker å bli med. Frokost inkludert. Utflukt til Fiat Fabrikken og Det nasjonale bilmuseet i Torino inkludert. 

Lørdag 22. oktober 2022

Dagen fri til egen disposisjon. Torino`s gamle historiske bydel bør i dag stå på ønskelisten. For de som ønsker det, arrangeres det en frivillig felles middag for gruppen på en av byens gode restauranter. Reiseleder vil ta initiativ til dette under oppholdet. Frokost inkludert.

Søndag 23. oktober 2022

Etter en god frokost og litt rolig start på dagen er vi på vei mot flyplassen i Milano, underveis gjør vi en hyggelig lunsjstopp for egen regning. Avreise fra Malpensa flyplassen i Milano med SAS kl. 1815 direkte til Oslo Gardermoen med ankomst kl. 2050. Frokost og lunsj inkludert.

 

Pris per person kr 7.950 som inkluderer:

- Flybilletter Oslo-Milano tur og retur med SAS på turistklasse
- Felles transport fra flyplassen i Milano til Hotel Lingotto tur og retur
- Overnatting i dobbeltrom med frokost inkludert på Hotel Lingotto. Tillegg for enkeltrom
- Besøk på Fiat fabrikken i Torino/Besøk på Det nasjonale Bilmuseet i Torino på fredag
- 3 frokost og 1 middag inkludert
- Reiseleder med fra Norge

Tillegg for enkeltrom under hele oppholdet : kr 1.750 pr. person.

 

Påmelding på turen skjer direkte til Reiseakademiet på mail: wiggo@reiseakademiet.no eller via telefon 905 57 160.
Se gjerne våre nettsider www.reiseakademiet.no

Spørsmål om turen kan også rettes til reiseleder Bjørn Andreassen på telefon 907 28 968.